The Masked Singer | 3-2-2024

Op zaterdag 3 februari stond ons concert in het teken van The Masked Singer.
Vier BE’ers (Bekende Eastereiners) waren bereid om samen met fanfare Wilhelmina Easterein op te treden.

De avond begon spetterend met een optreden van ons jeugdensemble Forte Frisone onder leiding van Marte Room. Een uniek ensemble; door de jeugd zelf opgericht, onder leiding van 1 van de eigen jeugdleden en met gearrangeerd door ook 1 van de leden. Prachtig om te zien hoeveel plezier ze samen hebben in het maken van muziek.

Daarna was het de beurt aan Wilhelmina onder leiding van dirigent Wilbert Zwier. Siep Stoffelsma nam als presentator van deze avond het publiek mee in de wereld van Glitter & Glamour.

Er was tijd voor een aantal echte fanfare werken zoals Wonders of Nature, Madrigalum, Defying Gravity en Valero, maar het hoogtepunt van de avond waren toch wel de optredens van onze eigen Masked Singers.

Na een introfilmpje per deelnemer waarin hints waren verwerkt die soms wel, maar soms ook niet waar bleken te zijn, zongen ze samen met Wilhelmina. Het publiek mocht vervolgens nog een paar vragen stellen die met Ja of Nee konden worden beantwoord. En daarna kon het publiek raden wie er in het pak zat. Dit leverde mooie vragen, reacties en veel hilariteit op.

In deze prachtige pakken zaten de volgende Eastereiners:

  • Deftige Hond – Durkje van der Eems / In Nije Dei van De Kast
  • Mascotte Beer – Gerard van Asselt / It paad werom van Piter Wilkens
  • Fanfare Kip – Antje Stenekes / Wer Bisto van Twarres
  • Rock’n Roll Aap – Dirk-Yde Sjaarda / Let me entertain you van Robbie Williams

Een geslaagde avond bij Bergsma Easterein!

Naar alle foto’s

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

16 februari 2024