Wij zijn op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om aan te schuiven bij onze gezellige fanfare in Easterein. We komen uit in de tweede divisie en repeteren op de maandagavond van 19.30 tot ongeveer 21.45 uur. We missen op het moment vooral een aantal goede 2de en 3de bugelisten en een eerste trompettist. Ook bij de bassen zou extra versterking zeer welkom zijn. Speel je wat anders en lijkt het je leuk, neem dan vooral ook contact op!

Eerst proberen?

Het is ook mogelijk om eerst mee te gaan op projectbasis naar het concours in Zutphen op zondag 18 november. We spelen daar Poème Symphonique van Rob Goorhuis en Elegy I van Jacob de Haan. Na de vakantie gaan we gelijk verder met de voorbereidingen, dus het zou fijn zijn als jij er dan ook bij bent. Natuurlijk hebben we ook een gezellig studieweekend voor het concours. Zo kun je mooi eerst eens ervaren of het je bevalt bij onze club. Wij denken van wel!

Dus op zoek naar een nieuwe uitdaging of misschien wel op zoek naar een extra orkest?
Neem dan eens contact op om te horen wat we voor elkaar kunnen betekenen! Dat kan via de mail (wilhelminaeasterein@gmail.com) of via de telefoon/whatsapp 06-38918893 (Petra)