Wij zijn op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om aan te schuiven bij onze gezellige fanfare in Easterein. We komen uit in de tweede divisie en repeteren op de maandagavond in De Skoalleseize van 19.45 tot ongeveer 22.00 uur. We missen op het moment vooral wat versterking bij het ‘lage’ koper: de bassen, bariton/euphonium, trombone en ook bij het slagwerk. Speel je wat anders en lijkt het je leuk, neem dan vooral ook contact op!

Eerst proberen?

Het is ook mogelijk om eerst mee te repeteren op projectbasis. We repeteren op dit moment voor een vriendenconcert in Easterein op 14 november. De bedoeling is om in maart deel te nemen aan het concours in Zutphen en voor volgende zomer staat Rastede op het programma. Natuurlijk hebben we ook een gezellig studieweekend voor het concours. Zo kun je mooi eerst eens ervaren of het je bevalt bij onze club. Wij denken van wel!

Dus op zoek naar een nieuwe uitdaging of misschien wel op zoek naar een extra orkest?
Neem dan eens contact op om te horen wat we voor elkaar kunnen betekenen! Dat kan via de mail (wilhelminaeasterein@gmail.com) of via de telefoon/whatsapp 06-38918893 (Petra)