jubileumHet is maandagavond. Dé vaste avond waarop de leden onderweg zijn naar De Skoalleseize, het verenigingsgebouw. Koffer op de rug, tas met muziek in de hand of over het schouder. Maandagavond; dé avond van Wilhelmina.

Wilhelmina, het “korps van Easterein”. De fanfare die in 1898 al is opgericht en nu dus maar liefst 115 jaar bestaat.Een fanfare die een begrip is in de regio. Dat blijkt ook wel uit het feit dat maar liefst de helft van de leden niet in Easterein woont.  Want iemand met liefde voor fanfaremuziek, speelt graag bij Wilhelmina Easterein.

In de prijzenkast zijn bijzonder prijzen te vinden. Weet u het nog? In 2005 Wereldkampioen 2de divisie in Kerkrade. Ook dit jaar gaat Wilhelmina in juli deelnemen aan het Wereldkampioenschap in Kerkrade. Zou het weer lukken?

Wilhelmina is ook een begrip door de grote inzet, de warmte voor elkaar en de liefde voor de muziek. Dat blijkt ook wel uit de ledentrouw. Niet zomaar even lid, maar bijna lid voor het leven.

Maandagavond, 18 februari 2013.

Geen koffers op rug, geen muziektas over de schouder. Maar wel onderweg naar De Skoalleseize.

Vanavond is er jaarvergadering. Bijna alle Wilhelmina-leden zijn aanwezig. Wat zou de voorzitter dit jaar voor de leden in petto hebben?

2013; 115 jaar Wilhelmina. Maar ook het jaar dat wij alweer 3 leden mogen feliciteren met een jubileum.  Al 25 jaar lid van Wilhelmina!

Wilma Overal, Tineke Meijer en Doutsje Brouwer. Van harte gefeliciteerd. Wij hopen dat jullie nog 25 jaar bij Wilhelmina blijven!

De komende tijd staat in het teken van de voorbereidingen voor het WMC-Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

Neem geregeld een kijkje op de website voor het laatste Wilhelmina-nieuws!