Op maandag 7 januari is het tijd voor de allereerste repetitie van Wilhelmina in 2013!
We hopen dat iedereen heeft mogen genieten van de feestdagen.

We staan aan het begin van een nieuw jaar met daarin naast de normale activiteiten ook een heel bijzondere activiteit. Wilhelmina gaat weer deelnemen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Voor wie niet weet wat het WMC Kerkrade is: neem eens een kijkje op de website van het WMC

logowmcWMC Kerkrade is hét wereld topevenement voor de blaasmuziek. Zowel professionele als amateur blaasorkesten strijden hier voor de hoogst haalbare titel. De kwaliteit, het visuele spektakel en de internationale uitwisseling van mensen met dezelfde passie maken dit evenement elke vier jaar tot een unieke beleving waar je bij moet zijn.

We kunnen nog wel een aantal enthousiaste nieuwe leden (minimaal B-diploma) gebruiken die samen met Wilhelmina Easterein de weg naar het WMC Kerkrade willen meemaken. Heb je of heeft u interesse; neem dan vooral contact op via
wilhelminaeasterein@gmail.com

Een kijkje nemen op de repetitie om de sfeer te proeven kan natuurlijk ook. Wilhelmina repeteert op de maandagavond vanaf 19.30 uur in het verenigingsgebouw Skoalleseize in Easterein.

Naast het WMC zullen er natuurlijk ook veel andere activiteiten zijn zoals: een valentijnsconcert op 3 februari m.m.v. Qlassy, Koninginnedag, een studiedag voor het WMC, zondagavondzang, het jubileumdorpsfeest en try-out concert(en).

We wensen iedereen veel muziekplezier in 2013.
Graag tot ziens bij een concert of andere activiteit van Wilhelmina!