Zaterdag 31 oktober organiseren de Fanfare Wilhelmina uit Easterein en het harmonieorkest Advendo uit Franeker een bijzonder duoconcert in de Martinikerk te Easterein. Tijdens dit concert kunt u genieten van de verschillende klankkleuren van een fanfare en een harmonieorkest. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Pieter Bosma.

Fanfare Wilhelmina uit Easterein zal het concert openen met een aantal bijzondere werken. Zo wordt onder andere Whistle for a Penny van Harrie Janssen ten gehore gebracht en ook de prachtige Hymn van Arend Gerds.

Vervolgens zal C.M.V. Advendo uit Franeker het muzikale stokje overnemen. Zij brengen onder andere het bijzondere werk Alleluia Laudamus Te van Alfred Reed ten gehore. Ook wordt het werk Balkanya uitgevoerd dat bestaat uit drie Balkanese dansen. Als tegenhanger wordt de compositie van de bekende Disneyfilm Frozen nog gespeeld.

Al met al belooft het een zeer bijzondere en afwisselende muzikale avond te worden. Het concert wordt gehouden op zaterdag 31 oktober in de Martinikerk te Easterein. Het concert begint om 19:30 uur en de toegang is gratis. U bent allen van harte welkom.

poster_duoconcert_versie_2